Søg
  • Marie Nielsen

We Are Still Tornadoes

We Are Still Tornadoes er skrevet af Micheal Kun og Susan Mullen og finder sted i 80’erne. Den handler om Scott og Cath, som hele deres liv har boet overfor hinanden. Men nu er Cath taget afsted på college og Scott er endt med arbejde i hans fars herretøjsforretning. Dette forhindrer dem dog ikke i at dele livets op og nedture med hinanden. De sender breve frem og tilbage, og mens stakken af breve vokser, vokser båndet mellem dem sig stærkere.

Jeg E-L-S-K-E-D-E denne bog! Jeg var vild med at den foregik i 80’erne og at de sendte kassettebånd til hinanden med musikoptagelser. Og at man hørte om at Michael Jacksons album ”Thriller” udkom og at de diskuterede hvorvidt Freddie Mercury var homoseksuel.

Når vi ser bort fra det, så elskede jeg, at de havde et platonisk forhold igennem hele bogen. Det var ikke sådan, at de blev kærester efter de første 50 sider og derefter var det hele en dans på roser. I stedet hørte man om Scott, hans band og hans kærester, og Cath og hendes kærester og flirts.

Jeg var vil med, at bogen startede, da college startede. De sad begge med følelsen af ”hvad gør vi nu, når vi er færdige med high school? ”. Hvor Cath havde en plan og ”kom videre” med sit liv, sloges Scott med at finde sig selv. Især var jeg vild med, da man hørte om, at alle kom hjem til Thanksgiving, men ingen værdigede Scott et blik. Han var ikke det værd.

Udviklingen af karaktererne var vidunderlig og de ting, som de begge gik igennem, gjorde at bogen løftede sig til et helt andet niveau. Musikken var 80’ER MUSIK, hvilket (hvis man kender mig) er et KÆMPE plus! Det at den var skrevet som breve, der krydsede hinanden og ikke altid kom frem i den rigtige rækkefølge, gør, at den får 5 stormfulde stjerne herfra!

#Tab #80erne #Nybegyndelse #Forskelle #Kærlighed