Søg
  • Marie Nielsen

The Language of Thorns

The Language of Thorns af Leigh Bardugo er en novellesamling, som er magisk fra første til sidste side. Den er perfekt for alle fans af Grisha-trilogien og Six of Crows-duologien, da eventyrene på mange måder er forbundet til historierne og de personer, som Bardugo introducerer. Samtidig henvises der også til eventyrene i bøgerne, hvilket kun gør læseoplevelsen af dem endnu bedre (kan man høre, at jeg er kæmpe fan af Bardugos forfatterskab?).

Selve historierne er mørke og fyldt med magi. Samtidig er bogen illustreret af Sara Kippin, så hver historie har sine egne illustrationer i sidemargenen. Så for hver side man vender, jo flere illustrationer kommer der frem. Det minder om, da man tegnede små tegninger på en blok og når man så lod siderne falde hurtigt ned over hinanden, forvandlede det sig til en lille tegneserie.

Da den er bygget op af flere små historie, vil jeg give hver enkelt historie stjerner, men skal bogen anmeldes som helhed, får den 5 stjerner. Dog vil jeg anbefale, at man læse Grisha-trilogien inden man læser historierne, da de giver meget mere mening.

  1. Ayama and the Thorn Wood – 4 stjerner

  2. The Too-Clever Fox – 3 stjerner

  3. The Witch of Duva – 5 stjerner (den trækker tæppet væk under mig hver. evig. eneste. gang!)

  4. Little Knife – 3 stjerner

  5. The Soldier Prince – 4 stjerner

  6. When Water Sang Fire – 5 stjerner (!!!!)

#Eventyr #Magi #Spinoff