Søg
  • Caroline Martinussen

The Graces

The Graces af Laure Eve, handler om pigen River. Hun er lige flyttet til en ny skole, og på skolen bliver hun meget (meget!) fascineret af familien Grace. Hun har altid elsket dem, og det vil hun også altid gøre, lige fra første gang hun så dem. Alle siger de er hekse, og River vil gøre alt for at blive som dem. Og det bliver hun også. I nogle måneder er alt godt. Hun er sammen med de tre Grace-søskende hver eneste dag, og for første gang føler hun sig virkelig som et menneske. Hun føler sig elsket. Dog kun indtil en aften, hvor alt går galt. Hele Rivers verden falder sammen, da hendes venskab med Grace-søskende smuldrer i hænderne på hende, uden der er noget hun kan gøre. Men kan River rette op på tingene, som hun har lavet så meget rav i? Og vil hun nogensinde kunne være sammen med familien Grace igen?

The Graces er en bog fyldt med mystik, hemmeligheder og løgne, og er i min optik den perfekte fantasy-bog her til efteråret. Og jeg elskede den! Inden jeg begyndte at læse den, havde jeg fået at vide, at den godt kunne være en smule svær at komme ind i, dog havde jeg slet ikke det problem. Den fangede mig lige fra første side, og med det samme faldt jeg for hele den der magiske og mystiske vibe der er gennem hele bogen. Man er konstant igang med at finde ud af “okay, hvad skete der lige der?”, og der er altid et nyt twist, hvilket jeg er hel vild med. Dog har jeg en ting at sige. River, som er hovedpersonen i bogen, prøver konstant at blive en del af Grace-slænget, hvilket jeg slet ikke synes hun behøver. Hun er en skide sej pige, og hun har ærlig talt nok i sig selv. Det kan hun bare ikke se, hvilket irriterer mig en smule.

Så, overall 4,5 stjerner! Bare spring ud i det, selvom den kan virke en smule mærkelig og svær at komme ind i, så det den 100% det værd.


#Tab #Familie #Drama #Magi #Forelskelse #Venskab