Søg
  • Marie Nielsen

Som stjernerne står

Som stjernerne står af Cora Carmack handler om den 22-årige kontrolfreak og collegestuderende Bliss Edwards. Bliss har styr på hele sit liv og ved, hvad hun vil, men en ting har hun endnu ikke nået og det er at være i seng med en fyr. Det går Bliss forfærdelig meget på, for hun vil ikke være jomfru mere, men tør hun egentlig at have sex for første gang? En skæbnesvanger aften beslutter Bliss sig dog for at ændre på tingene en gang og for alle med et onenight-stand. Men intet går som planlagt.


Da Bliss beslutter sig for at gøre noget ved situationen, møder hun den skønne Garrick, men når det så endelig kommer til stykket, bakker hun ud – for hvad kan man ellers gøre, når ens falske-kat er syg og skal hentes? Endnu værre bliver det dog, da Bliss ikke mere end otte timer senere skal stå ansigt til ansigt med sin nye lærer – igen.


For hvad gør man lige, når ens fejlslåede onenight-stand står foran en med et forvirret udtryk i blikket? Og så endda midt i undervisningen. Bliss er forvirret og magtesløs, imens hendes følelser for Garrick bliver ved med at udvikle sig. Men det kan jo aldrig ende godt… eller kan det?

Som stjernerne står er en fantastisk historie om kærlighed, romantik og ikke mindst lidenskab. Det er en historie der kan få en til at smile og ryste på hovedet, mere end bare en gang. Dog er det tydeligt at den hører ind under ‘New Adult’-genren og der er faktisk ikke specielt meget handling i selve romanen, der udspiller sig over et semester for en college studerende. Alt i alt handler bogen kun om Bliss og hendes modstridende følelser omkring hendes egen seksualitet og den fortryllende Garrick.


Jeg synes, at det er en afslappet bog, man hurtigt kan arbejde sig igennem og som er let at fordøje. Og det gør derfor, at man ikke rigtigt har lyst til at lægge den fra sig på noget tidspunkt. Personligt læste jeg den hele på en dags tid og var fanget hele vejen igennem. Jeg vil mene, at den er et absolut Must Read, hvis man er fan af ‘New Adult’-genren eller bare har brug for en lille smule romantik i sin nybegyndte sommerferie. Alt i alt så synes jeg den fortjener 4 store, funklende og romantiske stjerner herfra!


#MustRead #USA #humor #Drama #Skole #Romantik #Kærlighed