Søg
  • Marie Nielsen

Os to på fredag

Os to på fredag af Abbi Glines, handler om West ”the Golden Boy” Ashby, der er skolens populære fyr, stjernen på fodboldholdet og pigerne kaster sig for fødderne af ham. Men ingen kender til hans store hemmelighed, som truer med at æde ham op indefra. Ingen ved, hvad der er ved at ske derhjemme i familien. En aften støder West tilfældigt ind i skolens nye, mystiske pige, Maggie, der har besluttet, at hun aldrig vil tale igen. Maggie, som er Wests bedste vens, Brady, kusine. West afslører sin hemmelighed for den tavse pige. Udover at få afløb fra sin smerte får West også noget, der kommer til at vende op og ned på hans liv: han får et svar fra Maggie.

Den her bog var… altså, den var… det kunnet have været værre. Den var okay. Sukkersød, forudsigelig og lige til højre benet. Jeg læste den på en efter middag, men det var ikke fordi, at historien var så vanvittig sindsoprivende. Den ville være genial til stranden eller i sommerhus, hvor man skal have noget med for at få tiden til at gå.


Men lad os se lidt på karaktererne: West er et arrogant røvhul, som har utrolig ondt af sig selv og er en meget jaloux anlagt. Maggie er en pige, som ikke kan holde fast i sine beslutninger og hendes forsvarsværker smuldrer i det øjeblik en über-lækker fyr ser på hende. Var der mere du ville vide? Det er ikke for at bagatelliserer deres forhold, men det er bare lidt for nemt. Han er den lækreste fyr og hun er den lækreste pige, hvis eneste fejl er, at hun ikke snakker… hvilket fyrene bare ser som et plus.


Den får 2.5, næsten 3, stjerner herfra. Jeg glæder mig til at læse de andre bøger i Field Party serien, men det er mere fordi at med lektier og afleveringer, er de rart at læse noget, hvor man ikke skal tænke for meget over.


#Tab #Sygdom #Hemmeligheder #Skole #Accept #Kærlighed