Søg
  • Marie Nielsen

November 9

November 9 af Colleen Hoover handler om Fallen, der, aftenen inden hun flytter til New York, møder forfatterspiren Ben. De forelsker sig og timerne op til, at Fallon skal afsted, bruges sammen ned til sidste minut. Men i stedet for at indlede et langdistanceforhold (med alle dets problemer), vælger de at mødes de næste fem år på præcis samme dato. Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem og Ben bliver inspireret af deres historie. Så meget, at Fallon til sidst er i tvivl om, hvad der er hans egentlige følelser og intentioner. Er hun bare blevet en karakter, som skal bruges til at skrive en bestseller? Eller er han rent faktisk forelsket i hende?

Den her bog bygger på en fed idé og Hoover har opbygget nogle virkelig gode karakterer, der kan drive historien frem. Jeg elskede, at de mødtes en gang om året – no strings attached. De kunne date lige så tosset de ville, så længe de mødtes igen den ene dag. Samtidig var der hele Fallons forhistorie, som Hoover håndterede virkelig godt. Der blev lagt små hints ud og da man fulgte både Fallon og Ben, lærte man ting om den ene, lang tid før den anden vidste det. Det gav en lyst til at råbe ad karaktererne, når de gjorde noget, som man vidste, var helt hen i vejret. Eller når de beskyldte hinanden for ting, som man vidste, ikke havde hold i virkeligheden. Man begyndte også som læser, at nære en stærk mistillid til Ben. I det hele taget en meget velskrevet og veldrejet bog.


Derfor er det ingen overraskelse, at den får 5 stjerner herfra. Jeg elsker Hoover og hendes værker, og hun bliver kun bedre. Bogen er bygget op, så man skal stykke det år, der er gået, sammen undervejs på den ene dag, hvor de mødes. Man blev fanget som læser på en måde, som jeg ikke har oplevet længe.


#Tillid #Hemmeligheder #Mistillid #Drømme #Kærlighed