Søg
  • Marie Nielsen

Mørkets Kræfter – Serien

Mørkets Kræfter-serien af Kelly Armstrong handler om Chloe, der vågner op en dag efter et mareridt om døde mennesker. Hvad hun ikke ved, er at det mareridt, er starten på en lang flugt fra paranomale videnskabsmænd der har ændret på hendes og andre unge paranomales gener.

Det starter som en normal dag, men da ånden af en død pedel dukker op på hendes skole, flipper hun ud og bliver sent til et bofælleskab for psykisk syge unge. Hun får smidt diagnosen skizofreni i hovedet og bliver fyldt med piller. Men i bofælleskabet møder hun også den charmerende Simon, hans knapt så charmerende bror Derek, den irriterende Tori og en anden pige ved navn Rae. De finder sammen ud af at de ikke er psykisk syge, men at de i virkeligheden er paranomale. Troldmænd, Hekse, Shamaner, Halvdæmoner, Varulve og Chloe selv, en Nekromantiker. De nægter at tro, at det kan være et rent tilfælde at de er havnet der sammen, så efter mange overvejelser beslutter de sig for at flygte.

De når ikke langt før Rae, Tori og Chloe havner tilbage i hænderne på de samme mennesker der stod bag bofælleskabet. En organisation kaldet Edison-gruppen. De tre piger er nu fanget i et laboratorie, men lige så snart de ser deres chance flygter Tori og Chloe igen. De finder tilbage til drengene og sammen prøver de alle at finde frem til drenges far, Kit, som virker til at have svarene på alle deres bønner. De bliver mødt at en lang række hindringer, og samtidig må Chloe beslutte sig for hvad hun egentlig vil. Det bliver en lang kamp, men er det virkelig det værd?

Mørkets Kræfter er en fantastisk fantasy-serie. Nekromantikeren Chloe er vores hovedperson i alle tre bøger, og hun er en af den slags hovedpersonen hvor man enten kan lide hende, ellers irriterer hun en grænseløst. Det er tydeligt fantasybøger, men hvordan man generelt har det som ung er også meget tydeligt i dem. Der er, som i mange andre bøger, også en kærlighedshistorie, det tager dog et godt stykke tid at finde ud af i hvilken retning det går. Alt i alt vil jeg sige at den her serie er et must read for enhver fantasy elsker. 4.5 strålende stjerner herfra.

#Tab #MustRead #Vrede #HighFantasy #Familie #Fantasy #Drama #Accept #Viljestyrke #Sandhed #Magi #Forelskelse #Mord #Forskelle #Venskab #Teenager #Kærlighed