Søg
  • Marie Nielsen

Måske en dag

Måske en dag af Colleen Hoover handler om Sydney, hvis tilværelse bliver sprunget i luften, den dag hun finder ud af, at hendes kæreste er utro med hendes bedste veninde, Tori. Nu står hun pludselig uden et sted at bo med en kuffert i silende regn. Her komme Ridge ind i billedet. Han tilbyder hende at bo på det ledige værelse i hans lejlighed. Sydney får nye venner, men samtidig vokser hendes følelser for Ridge langsomt – og det på trods af, at han har en kæreste. Det bliver heller ikke nemmere af, at de skriver musik sammen og derved tilbringer mere og mere tid sammen alene. Men det sidste Sydney ønsker er, at hun bliver en Tori i Ridges forhold. Og det burde ikke være så svært at undgå. Vel?

Jeg elsker Colleen Hoover! Hun kan skrive så vidunderligt og gribende om kærlighed, men uden at det bliver alt for sødsuppe-agtigt. Og jeg nyder det. For selvom jeg holder af kærlighedsdelen af en roman, er det ikke udelukkende af den grund, at jeg læser den. I denne roman handler det især om den hårfine grænse mellem at følge sit hjerte og det at såre et andet menneske. Ridge er en genial karakter og jeg var vild med, at man fik hans moralske dilemma med.

En anden ting Hoover gør, at hun skriver fra begge karakterers synspunkt. Det gør virkelig meget for historien, at man ikke kun følger Sydney og får hendes side af historien. For lad os være helt ærlige: hvis man kun får den ene side af historien, så er der så mange misforståelser, som man bliver præsenteret for. Samtidig gør det også, at de misforståelser, der opstår, bliver væsentlig sjovere.

Alt i alt 4.5 stjerner fra mig og en klar anbefaling til alle, der står og mangler et eller andet at læse i sommerferien – eller på et hvert andet tidspunkt!

#MustRead #Utroskab #Konflikt #Kærlighed #Musik