Søg
  • Marie Nielsen

Kan man træde på en vandmand?

Kan man træde på en vandmand af Peter Fogtdal er en bog for nysgerrige begynder-astrologer, som har lyst til at vide mere om sig selv og sit horoskop, end hvad der bliver skrevet i ugebladene. I bogen bliver der beskrevet det grundlægende omkring de 12 stjernetegn, de 12 huse og de 10 planeter. Bogen beskriver stjernetegnenes egenskaber på en sjov og anderledes måde, som er nem at forstå.

Jeg har været helt oppe og kører over horoskoper på det sidste. Det er altid spændende at finde ud af, hvad din fødselsdag og fødselstid kan sige om dig. Peter Fogtdals bog Kan man træde på en vandmand har været vildt spændende at læse. Typisk er disse former for bøger mere en slags opslagsværk, men Fogtdal får bogen til at være spændende og sjov at læse, det endte faktisk med jeg læste hele bogen (der var dog heller ikke særlig mange sider, så det var lige til at overkomme).


Humoren i bogen og de referencer der bliver referet til er sjove. F.eks. når han bruger Brian Laudrup som sin “lille forsøges kanin” – det er altså også ret sjovt. Nu ved jeg en helt masse om Laudrup og hvorfor han lige er som han er, så tak for det Fogtdal. Det ikke hver dag det sker. Der bliver dog stadigvæk fortalt en helt masse om stjernetegn, som heller ikke bliver alt for pjattet og man har følelsen af at have lært ekstra meget om sig selv og sine kære.


Bogen kan helt klart anbefales til dig, som er mere nysgerrig på Astrologi. Specielt nu hvor vi er midt i krebsens periode, hvilke vil sige at det handler om forståelse, undring og det at lukke sig inde med en god bog er helt i orden. Hvilket jo passer perfekt til at lære noget mere om sit eget horoskop. Så spørg dine forældre, hvornår du helt præcist er blevet født og læs noget mere om alle dine stjernetegn, hvilke planeter de er i og en helt masse andet. Hvis du føler, at det ikke var nok at læse denne bog, så kan jeg også anbefale appen Co-star, som man desværre kun kan finde på iPhones. Podcasten Astropod er også helt fantastisk, hvor man også kan lære en helt masse om krystaller og hvordan det er at være i et forhold, hvor man har forskellige stjernetegn.


Bogen får 5 ud af 5 stjerne, da den lever op til alle de astrologiske forventninger, jeg havde til den. Det er et kæmpe plus, at sproget er nemt at forstå, men at du samtidig har lært en helt masse.


#Selvhjælpsbøger #humor #stjernetegn #Astrologi #Spirituel

Seneste blogindlæg

Se alle