Søg
  • Caroline Martinussen

Hver Dag

Hver Dag af David Levithan handler om personen A, som vågner op i en ny krop hver dag. Altid samme alder, aldrig den samme person to gange. Sådan har det været siden A blev født, og selvom det var svært i starten, har A vænnet sig til det. Han har endda sat nogle regler op for sig selv: bland dig ikke i kroppens liv, og bliv aldrig for knyttet til nogen. Bare eksister. Indtil videre er det gået fint med at følge reglerne, lige indtil den dag A havner i Justins krop, og møder hans kæreste, Rhiannon. A falder pladask for hende med det samme, også selvom han jo godt ved, at det ikke kan blive til noget. Eller kan det?

Jeg var SÅ vild med den her bog, og jeg fløj igennem den på få dage. Hele bogens skjulte budskab med, at det indre er vigtigere end det ydre faldt jeg for, da det er noget jeg selv tror fuldt og fast på. A var den perfekte hovedperson, så romantisk og udemærket klar over, når han havde gjort noget forkert. Man kunne ikke andet end at holde af ham! Jeg elskede hvordan kærligheden ved første blik var beskrevet, og jeg må sige, at hele det basale plot havde mig fanget ved første linje. Den er bare så unik og fantastisk, og det er virkelig, virkelig, en god bog. En ting jeg især godt kunne lide, var slutningen. Selvom der måske er mange der vil være uenige med mig (uden at spoile for meget), synes jeg, at det var en vidunderlig måde, at slutte en så perfekt og smuk bog.

Jeg har desværre ikke set filmen endnu, men traileren kan jeg både forlæns og baglæns. Dog har jeg på fornemmelsen, at det vil være en af de film, der vil skuffe en smule. Don’t get me wrong, jeg har bare det bare på fornemmelsen. Lige nu kan jeg slet ikke forestille mig, at der er nogen film, der kan hamle op med bogen, simpelthen fordi den er så unik og helt igennem fantastisk.

Så ja, I havde nok gættet det, men den får 5 ud af 5 funklende stjerner fra mig. Hver dag er en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst, og jeg ville anbefale den til alle. I vil ikke fortryde det!

#Anderledes #Familie #Accept #Krop #Forelskelse #YoungAdult #Teenager #Kærlighed