Søg
  • Marie Nielsen

Girl Online

Girl Online af Zoe Sugg (findes også på engelsk) handler om den engelske Penny som føler sig som verdens mest uheldige og klodsede teenagepige. Men med støtte fra hendes forældre og hendes bedste ven Elliot, formår hun at klare sig nogenlunde igennem tilværelsen – hvis man ser bort fra enkelte pinlige hændelser. Hun er amatørfotograf og stolt ejer af den anonyme blog ‘Girl Online’, men lige siden hun for et par måneder siden var ude for en forfærdelig og skræmmende bilulykke, har panikanfald præget hendes hverdag. Så da hendes forældre annoncerer at de skal til New York hen over julen, nægter hun at tage med. Men efter endnu en pinlig hændelse – den værste hvis du spørger Penny – beslutter hun sig for at tage med. Med lidt hjælp kommer hun igennem flyveturen, og finder New York fuldstændigt betagende.

New York er dog ikke det eneste Penny finder betagende. Ved et tilfælde støder hun ind i den ‘rock-gude-skønne’ Noah, som tilfældigvis er utroligt charmerende og fører hende til en hemmelig, mystisk kunstnercafé.

Men Noah har en hemmelighed, og da Penny opdager det, falder alting fra hinanden. Penny kan ikke tro at Noah har løjet om noget så afgørende, men alligevel giver det hele mening. Hun har dog ikke hørt hele historien. Måske er der en forklaring?

Girl Online er en ultimativ ungdomsbog. Den handler utroligt meget om at finde kærligheden og ikke mindst sig selv. Mange teenagepiger vil nok kunne relatere til Penny, og vil nok drømme om at møde en fyr så fantastisk som Noah, men bogen giver også nogle andre vinkler. Det er en ret let læselig bog, som er fyldt med sjove øjeblikke. 4 stjerner herfra.

#Drama #Viljestyrke #Forskelle #Teenager #Kærlighed #Musik