Søg
  • Marie Nielsen

Geekerella

Geekerella af Ashley Poston handler om Elle (egentlig Danielle), der lever for kult-sci-fi-serien Starfield. Da hun hører om genindspilningen af serien – bare som film – kan hun ikke få armene ned… lige indtil hun finder ud af, at det er Darien Freeman, der skal spille rollen som kaptajn Camindor. Denne skuffelse forhindre hende dog ikke i, at ville deltage i cosplaykonkurrencen til ExcelsiCon, hvor hun kan vinde billetter til filmens premiere i LA og billetter til ExcelsiCon Cosplay Ball. Bevæbnet med The Magic Pumpkin Food Truck og hendes forældres gamle kostumer, håber Elle på, at hun vinder. Men det kræver, at hun åbner op overfor Sage, hendes kollega, og hjælp fra en uventet kant – og muligvis en stjålen hund.

Den har bog er absolut vidunderlig og får 5 stjerner! Okay, det var så det vi skulle have sluttet af med. Nevermind. Det her er bogen for din indre nørd og den er skrevet med så stor respekt for alt det nørdede, at det går lige i hjertekulen. Bogen er fyldt med referencer til bl.a. Star Trek. Historien fortælles skiftevis fra Darien og Elles synsvinkel, så man kommer godt rundt i Hollywood og The Magic Pumpkin. Fra Dariens synsvinkel udspiller der sig også et mysterie, da der lækkes billeder fra optagelserne af Starfield.

Hvis man ikke skulle have gættet det ud fra titlen, er historien inspireret af Askepot, hvilket kun gør den bedre. Darien får ved en fejl skrevet en SMS til Elle og så begynder de at skrive sammen – uden at vide hvem den anden er. De falder selvfølgelig for hinanden og så er der selvfølgelig noget, som spænder ben for deres kærlighed – og nej, det er ikke den stjålne hund. Og… ja, så må du læse resten selv. Alt i alt er den her bog bare virkelig velskrevet og selvom man kender slutningen, er vejen derhen fyldt med overraskelser. Kan varmt anbefales i disse kolde vintermåneder.


#MustRead #Familie #Hemmeligheder #Nørdet #Eventyr #Kærlighed