Søg
  • Marie Nielsen

Fortæl Mig Tre Ting

Fortæl Mig Tre Ting af Julie Buxbaum, handler om Jessie, som efter sin mors død, flytter til L.A. for at leve sammen med sin fars nye kone og hendes søn. Hun har svært ved at passe ind på hendes nye skole og da hun får en mail fra en person, hun kun kender som “Somebody/Nobody” der tilbyder at være hendes “åndelig vejleder” på Wood Valley High, ser hun ingen anden mulighed end at acceptere. Men kan hun stole på SN? Eller er det bare en ondsindet vittighed, som hun er offer for? Og hvad gør hun, når hun begynder at falde for SN og en fyr i det virkelig liv?

Bogens karakterer var enkle og tænkte igennem. De ligger ikke i toppen af ​​skalaen, men godt nok til en YA-bog. Hele “hvad-gør-jeg-når-min-mor-er-død” var meget velskrevet og problematikken var meget tydelig. Jeg kunne virkelig godt lide Jessies tanker om det, og jeg forstod hendes logik – selv om det var en smule langt ude og irriterende til tider.


Dette var en bog, som jeg mildest talt slugte. Den var sødt og nem og krævede ikke, at man tænkte så meget over handlingen. Ikke det er en dårlig ting, men jeg fandt det sjovt at prøve at regne ud, hvem SN var. Det var bare den perfekt bog til, når du er på ferie og ligger på stranden. Du kan lukke den og komme tilbage et par timer senere og derefter fortsætte hvor du slap – helt uden problemer. Efter min mening er det den perfekte sommerbog.

4 store stjerner herfra og jeg er i hvert fald klar på flere bøger fra Buxbaums side.


#Kærlighed #Nybegyndelse #Tab