Søg
  • Marie Nielsen

Før jeg falder

Før jeg falder af Lauren Oliver er bogen, som man ikke vidste at man havde brug for, før man har læst den.


Hvis du blev tvunget til at gennemleve den samme dag om og om igen, hvad ville du så gøre med den? Ville du gøre tingene bedre? Ændre på dine tidligere handlinger? Eller gøre, lige hvad du havde lyst til?


Samantha – Sam – er en festlig og højtråbende teenagepige med et hold af opbakning fra hendes lige så vilde veninder. Livet handler om fester, fyre og at gøre nar af alle, der ikke er gode nok. Men en aften kommer Sam og hendes veninder ud for en bilulykke, og Sam dør på tragisk vis. Eller gør hun virkelig det?


Efter ulykken vågner Sam op igen, samme dag, samme rutine, samme ulykke. Hun tror, at hun er ved at blive skør. Ingen andre kan huske noget om, hvad der er sket. Hun bliver ved med at opleve den samme dag – og hendes død – igen og igen.


Så hvad gør man, når man er fanget i et aldrig sluttende limbo? Når ens dødsdag bliver genspillet på repeat? Kan Sam ændre sin skæbne?


Før jeg falder er virkelig en bog, der får en til at genoverveje alle ens beslutninger. Den giver en lyst til lige at kramme sin mor en ekstra gang eller at gøre en ekstra god gerning. Det er en forunderlig bog og det er imponererende, at forfatteren har formået at gøre den spændende på trods af, at det er den samme dag, der bliver genafspillet. Hvis du nogensinde har stået med denne bog i hånden, og vejet for og i mod, så er det et stort for, med 4 tårevæddede stjerner herfra!


#Efterlivet #MustRead #USA #Familie #Drama #Skole #Død #YoungAdult #Venskab #Kærlighed