Søg
  • Marie Nielsen

Elverskud – Skæbnedans

Elverskud – Skæbnedans af Nicole Boyle Rødtnes, hanler om Birke og hendes to søstre prøver at leve en normal tilværelse, på trods af deres hemmelighed; de er elvere. Ingen ved det, men en gang om måneden danser de for byens borgere for at suge energi til sig. Alle elvere har huller i ryggen, og lige det er svært at gemme for andre, især da Birke falder for den menneskelige Malte.

Samtidig med de almindelige problemer og elverproblemerne er de også nødt til at vogte sig for Åmanden. Åmanden bor i åen nær deres hus, og er ikke bange for at være ondskabsfuld. Men da pigerne finder ud af at deres elskede far har holdt noget hemmeligt for dem søger de til Åmanden, på trods af faderens advarsler. Og de burde have lyttet.

En let læselig og meget ligetil fantasybog. Den fanger både det at være ung meget godt, samtidig med at man forstår alle dilemmaerne der følger med at være en elver. Hovedpersonen Birke er den stille søster, men alligevel let at relatere til. Det er en rigtigt dejlig bog og meget original med karakterer som f.eks. Åmanden. 3.5 stjerne herfra.

#HighFantasy #Drama #Sandhed #Forelskelse #Fortid #Teenager #Kærlighed