Søg
  • Marie Nielsen

China Rich Girlfriend

China Rich Girlfriend af Kevin Kwan er bind to i serien Crazy Rich Asians og samler op et par år efter bind 1 slutter. Og ligesom i etteren, så sker der en helt masse ting sideløbende med hinanden, så derfor vil jeg i stedet fokuserer på karaktererne. På forhånd undskyld, hvis jeg kommer med spoilere. Skal prøve ikke at komme med de store, men kommer til at spoile ting fra bind 1, så hvis du ikke har læst den, så ville jeg stoppe med at læse her.


Nick og Rachel er forlovede, og planlægger deres bryllup, hvilket var lidt af en overraskelse efter etterens afslutning, hvor Nicks mor nærmest fik det hele til at eksploderer under fødderne på parret. Som følge af det har Nick cuttet al kontakt til sin familie, hvilket irriterer hans mor grænseløst. Sideløbende er Rachel ved at opgive at finde hendes far, da alle spor hidtil har endt blindt. Derfor kommer det som noget af et chok for både hende og Nick, da hans mor dukker op til deres bryllup sammen med hendes far.


Nicks kusine, Astrid, spiller endnu engang en stor rolle i bogen og jeg elsker hende endnu højere nu, end jeg gjorde før. I slutningen af bind 1 hang hende og Michaels ægteskab i en tynd tråd. Men det hele ser ud til at være reddet på målstregen, da Michael endelig har fået succes og derved også penge på lommen, så han ikke længere føler mindreværd i forhold til Astrids rige familie. Tingene er dog ikke helt så perfekte, som de ser ud til at være på overfladen og snart bliver det et spørgsmål om, hvor meget Astrid er villig til at stå model til, hvis deres forhold skal reddes.


En anden karakter som spillede en stor rolle i bind 1, er Kitty Pong. Hun viste sig at være en overraskelse i sig selv og gik fa at være soap opera-stjerne til at være en del af den asiatiske elite. Men det er nemmere sagt end gjort at blive accepteret af eliten og her får hun hjælp af Corinna, som groomer hende til at passe 100 procent til det, som forventes af hende. Men i slutningen af bogen tager hun alligevel en drejning, som jeg ikke havde set komme – men som stadig er dybt underholdende.


Det bliver 4 glimtende stjerner herfra. Det var en rigtig god læseoplevelse og jeg var især vild med hele historien om Rachel og hendes nye familie – med alle de komplikationer, som følger med. Jeg faldt især for hendes bror, fordi han var så beskyttende over for hende og hurtigt tog hende ind som den søster, han altid har manglet.


#USA #Kultur #Familie #Drama #Asien #Kærlighed