Søg
  • Marie Nielsen

Bare en chance

Bare en chance af Elle Kennedy og Sabrina Bowen handler om Jess, hvis familie altid har set hende som en fiasko – eller det føler hun i hvert fald. Derfor er hendes brors bryllup nødt til at blive en succes og det er der kun en ting, som kan stå i vejen for: Blake Riley, som hun havde en svag øjeblik med et par måneder tidligere og som er overbevist om, at Jess er klar til en gentagelse af den nat. For hvis Jess skal gøre sig nogen forhåbning om at fortælle hendes forældre, at hun alligevel ikke vil være eventplanlægger, men sygeplejerske i stedet så er dette bryllup nødt til at lykkes. Desværre har Blake sin egen plan for ham og Jess, og det skal snart vise sig, at han ikke er så nem at slippe af med, som hun ellers håbede på.

Jeg strøg lige igennem den her. Kennedy og Bowen er virkelig et godt makkerpar, og jeg var fan af, den stadig brugte pumpede, men stadig følsomme, ishockeyspillere, som de mandlige karakterer. Hvis man har læst Kennedys Off Campus-serie, så ved man, hvad jeg taler om. Normalt er jeg ikke typen, som er til sødsuppe romantik med den store fyr, som har en hård facade for at dække over, at han engang blev hårdt såret af en kvinde. Men selvom historien lå lige til højre benet, så var karaktererne og sproget simpelthen fængende, så jeg ikke kunne få mig selv til at lægge bogen fra mig igen.


Jess var en rigtig fed hovedperson og hun gennemgik en rimelig udvikling, så bogen handlede ikke kun om hende og Blakes mulige forhold – selvom det også var en vigtig drivkraft i historien. Hun kæmpede med frygten for at skuffe sine forældre, men formåede alligevel at holde fast i, hvad hun gerne ville. Og selvom jeg ikke var meget for det, så var jeg fan af Jess’ meget stereotype homoseksuelle ven, som alligevel fik en rolle i historien, som ham der hjalp hende finde sin rette hylde.


Det bliver til 4 stjerner herfra. Det er en god bog, som jeg fløj lige igennem, men indholdsmæssigt er den ikke af den tungeste karakter. Men den er utrolig god til at slå hjernen fra til og jeg glæder mig til at læser flere bøger fra serien.


#USA #Familie #Ishockey #Forventninger #Pres