Søg
  • Freja Kofod-Hansen

Archers Stemme

Archers Stemme af Mia Sheridan handler om Bree, som har haft en masse traumatiske hendelser, der stadig holder hende vågen om natten. Derfor beslutter hun sig for at tage på roadtrip, for at starte på en ny. Hun starter med at slå sig ned i en lille by. Her møder hun den mystiske enspænder Archer, som ikke vil snakke med hende. Archer har sine egne dæmoner at kæmpe med, men hurtigt begynder de to at blive venner. Det udvikler sig også hurtigt til noget mere og Bree for det svære og svære ved at skulle rejse.

Som den romance-junkie jeg er, elsker jeg disse slags bøger, hvor alt er ret så forudsigeligt. Pigen møder den meget hotte fyr og de falder pladask for hinanden. Denne bog er ikke en undtagelse. Bree og Archer finder hurtigt sammen, deres forhold er præget af Archers mange år alene. Det er, hvad det meste af bogen handler om, men samtidig er Bree også præget af hendes problem hjemme fra og sammen heler de hinandens sår. Selvom bogen er meget forudsigelig, er der nogen små surprises i bogen, som gør, at den er svær at lægge fra sig.


Der er dog to ret store ting i bogen, som gør, at jeg giver bogen 3.5 stjerne. For det første er der ufattelig meget sex med. Meget af det minder om hinanden og var bare rent fyld. Den anden ting er noget, som jeg normalt ikke ville sige, men Archer og Brees forhold er næsten for perfekt. Set bort fra deres egne problemer er Archers og Brees forhold perfekt. De elsker hinanden ufattelig høj meget hurtigt, hvilket er super sødt. Det sker bare for hurtigt, hvilket gør, at der ikke er nogen spænding imellem dem. Man tænker ikke: “ender det nu godt?” eller “er de meant to be?”.


Taget alt det i betragtning er det en rigtig god læse oplevelse. En nem og hyggelig bog, som nemt kan læsses på få dage. Det er en anderledes klassisk romatiker som giver os følelsen af ægte kærlighed.


Den får 3.5 stjerner herfra.

#Drama #MentalHealth #Roadtrip #Romantik