Søg
  • Marie Nielsen

Wild

Wild af Cheryl Strayed

Cheryl Strayeds liv blev vendt op og ned, den dag hendes elskede mor døde. Hun prøvede desperat at holde sammen på sin familie og sit ægteskab, men endte med at ødelægge mere end hun gjorde godt. Da familien først faldt fra hinanden var sex med fremmede mænd og heroin det næste hun søgte til. Men intet hjalp på sorgen.

Indtil hun en dag fandt sig selv stående på Stillehavsruten, med en rygsæk så tung at hun knapt kunne bære den og, absolut ingen erfaring omkring at vandre. En 100 dages lang vandring begynder, og pludselig finder hun sig selv med ingen anden mulighed, end at konfrontere den sorg der gennem år har tynget hende ned.

Det er en vandring fyldt med sved, tårer, frustration, nye venner og opdagelsen af ikke bare den person hun var engang, men en helt ny person. Med en frygt for alt og intet kæmper hun sig igennem den lange rute.

Wild er helt klart et must read. Det er er en lærerig bog der både kan få en til at smile og have tårer i øjnene. Den er helt igennem skør og helt igennem sand, da den trods alt er baseret på en rigtig persons liv, og jeg vil helt klart sige at det er en af mine favoritter. 4,7 stjerner herfra!

#Tab #MustRead #Drama #Accept #Sorg