Hvem er DUBBooks?

Tillykke! Det er lykkedes dig at finde vores blog i internettets kringelkroge. Nu sidder du sikkert med et spørgsmål, der kæmper for at komme ud:
 

Hvem er vi?
 

Hvis du vil have svaret på et af livets store spørgsmål, er vi ked af at skuffe dig. Her kan vi ikke hjælpe – vi tumler også selv det spørgsmål. Hvis du i stedet gerne vil vide, hvem det “vi”, der bliver fortalt om, er, får du svaret lige her!
 

DUBBooks står for De Unges Boghjørne ( og så kom der et books mere på og ja, det er lidt dobbeltkonfekt, men det går lige) og vi er en del af Næstved Biblioteks nye initiativ for at ramme de unge. Og ja, det endte selvfølgelig med en bog-blog, for så kreative er vi… Men til gengæld vil vi prøve at holde alle de bøger væk, som voksne tror, at unge vil læse, men som vi egentlig er ligeglade med. Så det er med en vis stolthed, at vi kan feje din lærers kedelig bog og opgavearket ned fra bordet, og i stedet give dig en velskrevet bog i hånden. Vi arbejder sammen med dem om en masse ting og mange af de anmeldelser vi laver, vil også linke til deres hjemmeside. Dog laver vi også anmeldelser på bøger, som de ikke har, men som vi mener fortjener at blive læst.