Genre

Er du også typen, der gerne vil læse bøger fra den samme genre, som du plejer? Eller leder du efter en ny genre at kaste dig over? Lige meget hvad, så gemmer der sig et rigt udvalg af bøger i det udvalg af genre, som du kan se nedenfor. 

Adult

Voksen med alt hvad der følger med! Genren består ofte af romaner og handler om kriser, familie og udvikling i livet.

Engelske bøger

Bøger på original sproget er bare bedre. De kommer hurtigere ud og man skal ikke satse på, at oversætterne har fået det hele med. Så grib den engelske version af bogen - det kan kun blive godt!

Fantasy

En genre der ofte omhandler nye verdener, magi og en særlig udvalgt. Vores hovedpersoner skal overvinde udfordringer, der truer landet eller vender op og ned på livet som man kender det. Det er en kamp mellem det gode og det onde.

Graphic Novel

En tegneserie, der bare er det mere end en tegneserie, men som stadig er fyldt med vidunderlige og finurlige tegninger!

Krimi og Thriller

Historier, som får det til at løbe koldt ned ad ryggen på dig, får dig til at kigge om hjørner. Historier, som bider sig fast og fanger dig - for hvem var det egentlig, der gjorde det?

New Adult

Du er voksen, men føler dig stadig ung.. Kærligheden, job og identitet er stadig et problem, men det er tid til at stå på egne ben. Og det er ikke altid lige nemt. I New Adult er der plads til både kærlighed, sex og banden når livet bliver svært.

Kærlighed

Svedige håndflader, bankene hjerter og knap-så-diskrete blikke tværs gennem lokalet. Kærligheden kommer i mange former og farver, men en ting er sikkert: den rammer hård hver gang.

Science Fiction

Aliens, højteknologiske opfindelser, andre planeter og verdener, som næsten ligner vores egen. Hovedpersonen har de samme problemer som dig - altså bortset fra,at du ikke er del af en intergalaktisk krig...

Selvhjælpsbøger

Alle kan få brug for en hjælpende hånd en gang imellem. Og det er helt okay. Men hvor skal man så gå hen? Tit og ofte kan man finde en bog, som ligger inde med en god løsning.

Young Adult

Kærlighed, forvirring, familieproblemer og det store spørgsmål om, hvem er jeg egentlig? Alt dette indeholder denne genre, som er populær blandt unge og voksne.